Nieuws

Aankondiging unieke wedstrijd Streetfishing

Aankondiging unieke wedstrijd Streetfishing

publicatiedatum: Woensdag, 11 juli 2018

Op zaterdag 15 september 2018 wordt er een NIEUWE en UNIEKE wedstrijd georganiseerd in Willemstad en Hellevoetsluis. Inbegrepen is een gratis overtocht per boot en lunch. Heb jij zin in deze unieke wedstrijd, wacht dan niet te lang en schrijf je direct in!

Lees verder

Viscursussen voor de jeugd

Viscursussen voor de jeugd

publicatiedatum: Dinsdag, 10 juli 2018

Het buiten zijn in de natuur en de mogelijkheid van een mooie vangst: vissen is spanning en ontspanning tegelijk! De hengelsportvereniging H.S.V. zorgt voor een gezonde visstand, goed toegankelijke visplekken en organiseert allerlei leuke activiteiten. Wij organiseren 2 viscursussen. Één in oktober 2018 en één in maart 2019. In april 2019 gaan we met alle cursisten een dagje forelvissen. De viscursussen worden gegeven op maandagen in ons clubgebouw aan visvijver 't-Ven van 18.30uur tot 20.30uur. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een leuke attentie en alle activiteiten zijn gratis.

Lees verder

Uitslag wedstrijd 8 " zomeravond competitie"

Uitslag wedstrijd 8 " zomeravond competitie"

publicatiedatum: Donderdag, 5 juli 2018

De 8ste wedstrijd van de competitie ging om 19:00 van start met 15 vissers, er waren 2 afmeldingen. Het was de eerste wedstrijd die werd gevist nadat de beluchters waren geplaatst. Voor een aantal vissers bleek het in de loop van de wedstrijd lastig te worden om de vis te landen. Er werden veel beten geregistreerd maar er kwamen meldingen door va veel lossers en sommige hadden last van de plompen bladen. Gelukkig werd het richting het einde van de wedstrijd steeds beter en werden diverse vissen geland, waaronder enkele exemplaren van 6 kilogram. Opvallend was het aantal vissen wat in de netten belande van de uitzet van januari 2018. Arjan Koomen had op stek 4 zijn zaakjes goed voor elkaar en werd duidelijk de winnaar van deze mooie visavond. In de tabel staat de volledige uitslag

Lees verder

Vijverbeluchters geplaatst

Vijverbeluchters geplaatst

publicatiedatum: Woensdag, 4 juli 2018

Vanochtend werden de 2 beluchters geplaatst. het heeft even geduurd, ca. 6 jaar, maar nu is het een feit en kunnen we het water van het Ven laten rondstromen en de broodnodige zuurstof inbrengen. Beste visser let op, de beluchters zijn aan de grond verankerd met kettingen, advies om niet in de met je hengel, lijn en aas uit de buurt te blijven van de pomp!! Lees verder voor een stukje uitleg over de exacte werking van dit type beluchter

Lees verder

Uitslag wedstrijd 6 " Visser van het jaar"

Uitslag wedstrijd 6 " Visser van het jaar"

publicatiedatum: Woensdag, 4 juli 2018

Afgelopen zondag, 1 juli, werd de 6de wedstrijd van de competitie "Visser van het jaar" gevist. Er waren 4 afmeldingen. De aanwezige vissers hadden om 7 uur geloot en gingen de stek opbouwen. Het zou een lastige ochtend worden. De vis bleek niet veel interesse voor het aangeboden aas te hebben. In de tabel staan de resultaten van de wedstrijd

Lees verder

Uitslag wedstrijd 7 " zomeravond competitie"

Uitslag wedstrijd 7 " zomeravond competitie"

publicatiedatum: Donderdag, 28 juni 2018

De 7de zomeravond competitie donderdag 28 juni gevist. Er kwamen 15 vissers opdagen, er was dus 1 afmelding. Na de loting ging een ieder zijn stek op zoeken, de nodige voorbereidingen treffen om een visje te vangen. In de tabel zijn de uitslagen en gewichten opgenomen.

Lees verder

Uitslag wedstrijd 6 " zomeravond competitie"

Uitslag wedstrijd 6 " zomeravond competitie"

publicatiedatum: Woensdag, 27 juni 2018

De 6de zomeravond competitie donderdag 21 juni gevist. Er kwamen 15 vissers opdagen, er was dus 1 afmelding, verhinderd op het laatste moment door het werk.. Na de loting ging eenieder zijn stek op zoeken, de nodige voorbereidingen treffen om een visje te vangen. In de tabel zijn de uitslagen en gewichten opgenomen.

Lees verder

Uitslag uitwisseling 1 HSV Veghel - HSV Vorstenbosch

Uitslag uitwisseling 1 HSV Veghel - HSV Vorstenbosch

publicatiedatum: Zaterdag, 16 juni 2018

De eerste uitwisselingswedstrijd tussen de verenigingen Vorstenbosch en Veghel vond zaterdag middag 16 juni plaats. Er waren in totaal 14 vissers die de strijd aangingen. De verdeling was perfect, 7 uit Veghel en 7 uit Vorstenbosch. Het gevangen gewicht van Vorstenbosch kwam op een totaal van 15.060 gram. Veghel scoorde flink hoger met 56.760 gram.

Lees verder

Uitslag wedstrijd 5 " zomeravond competitie"

Uitslag wedstrijd 5 " zomeravond competitie"

publicatiedatum: Donderdag, 14 juni 2018

De 5de zomeravond competitie donderdag 14 juni gevist. Er kwamen 15 vissers opdagen, tot nu toe grootste deelnemers veld sinds de start van de competitie, er was dus 1 afmelding. Na de loting ging eenieder zijn stek op zoeken, de nodige voorbereidingen treffen om een visje te vangen. Marion Verhoeven kreeg het voor elkaar om 1 vis van 7.240 gram te vangen. Het bleek een flinke schubkarper te zijn wat voor haar en record gewicht bleek te zijn. In de tabel zijn de uitslagen en gewichten opgenomen.

Lees verder

Uitslag wedstrijd 5 " Visser van het jaar"

Uitslag wedstrijd 5 " Visser van het jaar"

publicatiedatum: Dinsdag, 12 juni 2018

10 juni werd de 5de wedstrijd " visser van het jaar" gevist. Na de loting om 7 uur begaven 12 deelnemers zich naar de stek. Er was 1 afmelding. De 5de wedstrijd was wederom uitsluitend met de vaste stok. Het was wel een mooie ochtend wat voor de vissers natuurlijk erg prettig was. Helaas viel op stek 6 een nul wat wel jammer was omdat op deze stek normaal wel een visje gevangen kan worden. De totale uitslag staat op de volgende pagina maar bij deze de nummers 1 t/m 3: Op de eerste plaats Erik van der Veen met 17.260 gram, gevolgd door Jo Wolters op de tweede plaats met 16.340 gram. Op de derde plaats eindigde Chris Verkoeijen met 11.540 gram. Erik proficiat, het was close maar toch mooi de overwinning binnengesleept. De volgende wedstrijd in deze competitie staat op 1 juli gepland.

Lees verder