Controleurs

We hebben ons team van controleurs sportvisserij versterkt:

Naast Martijn en Bas zijn Nicky, Marty, Walter, Arjan en Henk sinds oktober/november 2019 geslaagd voor het examen en zijn erkend sportvisserij controleur door Sportvisserij Nederland speciaal voor onze verenigingswateren.

Zij zullen u af en toe aan de water bezoeken als ambassadeurs van onze vereniging en naar uw sportvisserij documenten vragen. Mocht u als sportvisser iets zijn opgevallen aan de waterkant, vertel het onze controleurs dan komt dat automatisch terug in het bestuur zodat we mogelijk hier gerichte acties uit kunnen zetten.

Help onze controleurs onregelmatigheden in kaart te brengen. (vissterfte, rommel, overwoekering visstekken enz.) Met zijn allen kunnen we dan onze mooie viswateren in optimale conditie houden.

Heel veel succes heren

namens het Bestuur van HSV Veghel